Spådom och astrologi

Går det att förstå sin omvärld med mer än bara vetenskapliga bevis? Finns det en andlighet som förmedlar kunskap via personer, stjärnor och kort? Astrologi är läran om hur stjärnor kan tolkas både utifrån privatpersoners livssituation och generella händelser. Det är en mycket gammal kunskap som exempelvis nämns i Bibeln på flera ställen. Det är inte något som ingår i den kristna tron men att det nämns i Bibeln påvisar dess långa historia.

Astrologin påvisar energier och egenskaper

Astrologi har fokus på energier som är knutna till olika himlakroppar. Detta både stjärnor och planeter även om det många gånger bara förknippas med stjärnor. Hur dessa himlakroppar står är grunden för de horoskop som sedan skapas.

Man menar därmed att hur energin är placerad på himlen även skulle påverka oss människor på jorden. Här finns både böcker och youtube-filmer som visar hur tolkning ska ske. Man kan även gå kurser inom området. Detta främst i storstäderna.

Lär dig mer via Tarotguiderna.net eller kurser

Vill du lära dig mer om astrologi och olika inriktningar inom spådom hittas information inom flera olika kanaler på internet.

  • Portaler

Ett exempel på en informationsportal är Tarotguiderna.net. Här kan besökarna läsa artiklar om bland annat spåkonst, tarot och horoskop. Samtidigt bör Tarotguiderna.net bara ses som ett första steg. Portalen kan användas av dig som vill ta dina ”första steg” inom området eller bara få en överblick över vad medium, tarotkort och horoskop är. Vill man sedan ha mer information och guider får man läsa vidare på andra portaler.

  • Kurser

Har du läst en artikel på Tarotguiderna.net och önskar lära dig mer inom det specifika området? Kolla upp vilka kurser som finns på din ort. Det är inte ovanligt att medium genomför kurser i mindre eller större grupper. En del erbjuder även digitala distanskurser vilket gör att man inte behöver vara på plats.

  • Youtube

Det som inte går att lära sig på Youtube – är inte värt att lära sig… Här hittas kortare och längre kurser inom nästan alla områden. Däremot bör man alltid kontrollera vem som ligger bakom kursen och dess inriktning. Det finns mängder av inriktningar inom tarot och för att säkerställa sig kvalité kan det vara bättre att välja en kurs hos ett etablerat medium. Men allt beror på vad man är villig att betala och hur stort intresset är.

Spådom och astrologi