Timotej & Andersen har ett stort urval av produkter för såväl människa som djur i sin webbshop. De största storsäljarna är: antiinflammatoriska produkter, gurkmeja, MSM, nypon, nässla, PROB, örter och kryddor, ingefära, djävulsklorot och munkpeppar. Här går vi igenom ett axplock av fördelarna med några av dessa produkter.

Genomgång av några av de största storsäljarna

  • Gurkmeja är ett av de mest effektiva kosttillskott som finns. I flera studier har gurkmeja visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper, minska risken för hjärnsjukdomar och hjärtsjukdom, förebygga och eventuellt bota cancer m.m. Denna superväxt kan du köpa genom Timotej & Andersen!
  • Nypon kan användas mot hudåkommor, är laxerande och vätskedrivande, stödjer immunförsvaret, har antiinflammatoriska och antioxidantiska egenskaper och många fler fördelar. En riktig hälsokur är nyponpulver som är ugnstorkat.
  • Brännässla kan lindra symptomen av benign prostatahyperplasi (BPH) och problem relaterade till urinvägarna, ledvärk och hösnuva. Det har dessutom visat sig att man genom att applicera brännässla på hyn kan stoppa blödningar i samband med kirurgiska ingrepp, samt att dess egenskaper gör den lämplig som en naturlig behandling mot eksem.
  • Ingefära är en växt som härstammar från kina och är närbesläktad med bland annat gurkmeja. Den används ofta som krydda, men har under en lång tid använts inom den traditionella kinesiska läkemedelskonsten – bland annat för att behandla förstoppning, lindra illamående samt för att motverka influensa, förkylning och andra sjukdomar.
  • Djävulsklo är en naturmedicin som används för att lindra artros samt värk i nedre delen av ryggen, knän och höfter. Det används dessutom för att behandla en rad olika åkommor såsom artros, reumatoid artrit, bursit, gikt, aptitförlust och matsmältningsbesvär. Europeiska kolonisatörer upptäckte djävulsklon i Sydafrika på 1700-talet, och den har sedan dess använts flitigt som ett antiinflammatoriskt naturläkemedel och som en behandling mot artros.
  • Munkpeppar kan bland annat användas för att behandla akne, huvudvärk, menstruationsblödningar, hudutslag, orolig mage, viktuppgång och yrsel. Det har inte visat sig ge några allvarligare biverkningar. Munkpeppar används även för att stabilisera hormonbalansen i kroppen och kan därmed hjälpa bland annat hanhundar som är påverkade av löpande tikar i deras närhet. Munkpeppar och alla ovanstående naturläkemedel, vilka tillhör några av de största storsäljarna i webbshopen, kan du köpa hos Timotej & Andersen.
De största storsäljarna i Timotej & Andersens webbshop