Tolka framtiden med numerologi

Vill du ha svar på frågor om vad du ska jobba med, vem du ska leva ditt liv tillsammans med eller vilka styrkor som just du besitter? Dessa frågor och många fler ska numerologin hjälpa dig att få svar på, säger de som brinner för dessa siffror. Du får själv bilda dig din egen uppfattning. Det finns många böcker, både på svenska och engelska.

“Numerologi: upptäck vad livet har i beredskap åt dig” av Glynis McCants

Författarinnan Glynis McCants kallas för “stjärnornas främsta numerolog”.Hon har analyserat över 9000 personer. Många anser att hennes insikter är så exakta, att de tror att hon har en medial förmåga. Glynis själv säger dock att “kraften” enbart ligger i talen. Hon säger även att med hjälp av numerologi kan vi ta kontroll över våra liv och förändra dem till det bättre. Så, vill du ha svar på frågor som: Vem är min själsfrände? Var ska jag bo? och så vidare, så kan den här boken vara en bra start.

“Numerology for Beginners” av Gerie Bauer

Den här boken är på engelska. Inom några minuter ska du lära dig hur man använder siffrorna ett till nio, för att kunna räkna ut saker i ditt liv. Du lär dig saker om dig själv, din personlighet och kan få hjälp framåt i tiden genom att se vilka möjligheter som finns för dig.

Författarinnan säger också att allt du behöver för att få svar om exempelvis din karriär och relationer, är den här boken tillsammans med ditt namn och födelsedata.

“The Complete Book of Numerology” av David Philips

Även den här boken är på engelska. Den är skriven av David Philips. Boken “The Complete Book of Numerology” avslöjar den underliggande betydelsen av siffrorna. Det gör att du får möjlighet att förstå kopplingen mellan ditt “numerologiska öde” och ditt allmäna hälsotillstånd. Den här kunskapen ger dig möjlighet att navigera dig fram i livet, ungefär som att ha en karta eller gps när du ska ut och resa.

“Numerology for healing” av Michael Brill

Ännu en bok på engelska och den här gången är det Michael Brill som har skrivit boken. Michael kombinerar numerologi med psykologi. Boken tar bland annat upp att “heala” känslor och psykiska utmaningar, som är baserade på lärdomar i livet och karma. Michael tar även upp hur vi människor kämpar för att bli omtyckta och hur vi försöker kontrollera våra liv. Båda aktiviteterna är väldigt ansträngande och utmattande, både psykiskt och känslomässigt. I boken får du lära dig hur du använder dig av numerlogi för healing, så att du uppnår ett mer hälsosamt liv.

Vill du veta mer om numerologi?

Det finns många fler böcker som handlar om numerologi. De flesta är dock på engelska. Ett “modernt” medium vid namn Vivi Linde är flitig och duktig på att skriva texter på sin hemsida och Facebook under Tarotguiderna.  Du känner kanske igen henne från dokumentärserien “Livet på andra sidan”, som visades på TV under 2012 och har repriserats ett par gånger efter det. Vivi skriver om mycket, bland annat om numerologi.

Tolka framtiden med numerologi